Érdeklik a szolgáltatásaink? Küldjön üzenetet!


Egyebek

image

Folyondár Sportcentrum

2023-ban új helyszín a bázisunk, az óbudai Folyondár Sportcentrum (III. Folyondár u. 15.)! Hatalmas, térítésmentes parkoló, tükrös táncterem, tágas, modern tér! Azért volt erre a változásra szükség, mert a XII. kerületi Önkormányzat télire, ideiglenesen bezárja az eddigi bázisunkat, a Jókai Klubot! Tehát 2023-ban irány a Folyondár !!!

image

A 2023-24-es árainkról

Az ebben az évadban, (a 2023-24.) használatos árainkról összefoglalva, részletesen: - Ifj. tánciskola: 20.000.-Ft.-/fő/10 alk. - Óradíj: 3000 Ft.-/fő/alk. - Deák terembér: 500.-Ft.-/fő/alk. - Téli Tánctábor az ifjúságnak: 30.000.-/3nap körül. - Nyári Tánctábor az Ifj.: 86.000.-Ft.-/fő/7nap körül. - Különóra, 60 perc: 10.000.-Ft.-/pár. - Felnőtt Tánchétvége (csak tanítás) : 20.000.-/fő. - VIP. Hétvége Visegrád 2023-as áron: 90.000.-/fő - Buli belépő: 2500.-Ft.-/fő. - Harmónia Bál belépő: 5000.-/fő. NAGYON FONTOS !!!!! EZEK A FENTI ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, AZ ADOTT ESEMÉNY ÁRAIRÓL TÁJÉKOZÓDJ SZÉKELY ATTILÁTÓL: 06-30-9529-477-es telefonon!!!

image

A Harmónia emblémája

A Harmónia Táncklub emblémáját 1993-ban, Szél Ágnes fotóművész tervezte. Azóta használatban van, mi nagyon szeretjük. Sokan egy kalapos boszorkányt is felfedeznek a stilizált mozdulatot bemutató, pózoló táncospárban, de hát..., ugye..., izlések és pofonok... És ugye a boszorkányságtól nem áll messze a tánc sem...:))))

image

Itt is + meg ott is

A Facebook-on is jelen vagyunk, a Harmónia Táncklub Budapest oldallal, ill 3 csoporttal: - Harmónia Tánciskola (570 taggal), - ÖsHarmónia (a régiek - 460 taggal), - Harmónia Táncklub 20-on túl (kb. 300 taggal) Az Instagramon is ott a Harmónia Táncklub Budapest, köszönjük Kovács Kingának!:)) Ha valaki naprakész akar lenni - célszerűbb ezeket böngésznie... :)))

image

Emlékek

1987-ben alapította Székely Attila a Harmónia Táncklubot. Sok helyen működött a tánctanulás, de talán leghosszabban a 2021-ben, a XII. kerületi Önkormányzat által rapid gyorsasággal bezárt Virányosi Közösségi Házban. Itt 1989-től 2021ig működtünk, tehát 32 (!) évig. Nagyon szerettük a Virányost, hétvégente az órákon/bulikon zengett a nagyterem tőlünk. Sok ezer embernek jelentette a Virányos a harmóniát, ezért is gondoltuk hogy megemlékezünk róla. Ennek jogutódjaként kaptunk helyet a Jókai Klubban, 2021 ószétől.

image

Vendég a Nyári Táborban: Molnár Andi! 2020.

A felsőtárkányi ifjúsági Tánctáborban egy jó hangulatú közönségtalálkozóra került sor, a Dancing with The Stars zsűritagjával, táncpedagógussal, Molnár Andrea műsorvezetővel. Szó esett a Magyar Táncbajnokságokról, a táncos előéletről, táncos pletykákról, az édes vizslájáról, és még annyi mindenről. Köszönjük Andi!:))

image

Madison a Harmóniában!

1989. nyarát írtuk. Az akkor még Csehszlovákiában, Brnoban szervezett Tánctáborban (Zapomenuté Tanca -Skryje-Tisnov) Evica Sedova cseh táncmesternő, az "Elfelejtett Táncok Kurzusán" tanította meg Attilát Madisont táncolni! Ezt azután annyira magával ragadónak ítélte Attila, hogy hazahozta, és nyugodtan állíthatjuk, azóta táncolják Magyarországon! Vagyis a magyar táncparkettekre a Harmónia Táncklubon keresztül vezetett az út (a 1990-es évektől) ! Ma is népszerű nálunk, az ifjúság lelkesen tapsikolja végig a zenéket...!:)))

image

Illusztris vendég a Harmónia Bálon

A 61.Harmónia Bálon vendégünk volt a tánc-sport világbajnoka, Törökgyörgy Melinda is! Itt éppen klubunk vezetőjével ropja!

image

Táncos pillanatkép ŐsHarmóniásokkal

Ez egy annyira jól sikerült fotó, hogy nem véletlenül választottuk a honlapra! A képen Gecsei Kata és Bende Zsolt mosolyog... Szerintünk Zsolti is...!:)) Köszönjük a fotót Lutsch Csabának (lutschfoto.hu)!

RÓLUNK MONDTÁK

AKIK JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT NÁLUNK